Over ons

BFS is de eerste Boutique Fitness studio in het Westland, opgericht in de zomer van 2016! Gelegen in het stadshart van Hoek van Holland vindt u onze klein en intieme studio waar je je al snel thuis voelt. De studio, met een oppervlakte van 125m2 is uitgerust met hoogwaardige fitness apparatuur van merken als: Star trac en technogym

Wat doen wij anders? Bij BFS doen we alles vanuit de persoonlijke benadering. Zo vinden wij het belangrijk dat u zich bij ons “thuis” voelt. De Fitness studio is kleinschalig, sfeervol en heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan.  Wij helpen onze leden op verschillende manier hun doelstellingen te realiseren. Denk hierbij aan persoonlijke coaching, voedingsprogramma’s, workshops en online ondersteuning. Bij BFS willen wij u niet alleen fit krijgen, maar wij willen ook dat u fit blijft. Kortom Get fit, stay fit!

Neem vandaag nog contact op!

#GETFITSTAYFIT

“ Ik heb niet altijd de motivatie, maar door de gezelligheid, het leuke personeel en onwijs goede begeleiding ga ik met heel veel plezier en ben ik extra gemotiveerd!”

Dominque den Hoedt

“Echt een super leuke fitness met vakkundig personeel.
Ik ben blij dat ik hier naar binnen ben gelopen” 

Ron van Oosten

“Erg gezellig en een top begeleiding zo wordt sporten hartstikke leuk!!! Ik ben er blij mee”

Miranda Ophof